Jouw Persoonlijke Kleurpakket!

Met pijn in ons hart leggen moeten wij onze kammen, scharen en kwasten zo goed als neerleggen, behoudens de persoonlijke kleurpakketten die wij thuisbezorgen. De lockdown is inmiddels verlengd en duurt nog tot zeker 9 februari 2021. Daarom kunnen wij voorlopig nog geen afspraken inplannen. We hebben nog geen zekerheid over hoeveel klanten we tegelijkertijd mogen ontvangen in de salon, na de opening. Hierdoor hebben wij besloten om ons afsprakensysteem tijdelijk te bevriezen.

Direct na bekendmaking van de openingsdatum zullen wij jou zo snel mogelijk per mail, Facebook, Instagram en via onze website op de hoogte stellen.

Gedurende de komende periode bieden wij weer onze thuis kleurservice aan: Jouw Persoonlijke Kleurpakket!

Hoe werkt dit?

Wij bezorgen jouw persoonlijk kleurpakket bij je thuis met daarin alle benodigdheden om je uitgroei* te kleuren. Denk aan jouw persoonlijke haarverf, een verfbakje, kwast, handschoenen, handdoek en kapkleed ter bescherming van je kleding, plus shampoo, verzorging en een handleiding hoe je de verf het beste kan opbrengen.

De prijs van het pakket is €25. Dit is inclusief de bezorgkosten bij jou thuis. Na het bezorgen blijft het pakket nog twee dagen bruikbaar.

Ook onze haarverzorging en stylingproducten komen we uiteraard bezorgen. Profiteer van 30% korting op producten van L’Oréal en Kérastase.**

Wij bezorgen elke dinsdag en zaterdag tussen 12:00 en 17:30 uur de verfpakketten, producten en cadeaubonnen bij jou huis.

Voor vragen of bestellingen kan je ons als volgt bereiken:

– Bellen / WhatsApp: 06-53314115
– E-mail: info@vanlookappers.nl

We hopen iedereen snel en gezond weer in de salon te kunnen ontvangen.

Met vriendelijke groeten,

Team Van Loo Kappers

* Het Persoonlijke Kleurpakket is uitsluitend bedoeld voor een uitgroeibehandeling, dus geen highlights
** Maximaal twee producten per persoon

Facebook pagina | Instagram profiel.

Voor het laatste nieuws en updates kun je kijken op onze Facebook pagina en ons Instagram profiel.

Pakketje bestellen? Bel, app of mail ons. Dan zorgen wij dat jouw pakketje wordt bezorgd!
06-53314115 | info@vanlookappers.nl

MAAK NU JOUW AFSPRAAK ONLINE